Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Tilmeld dig studieturen 2018 til Island

Dansk Byggeindustris studietur i 2018 går til Reykjavik i Island – tilmed dig her.

Dansk Byggeindustris studietur bliver igen i år i Store Bededagsferien, der er den 26.- 29. april 2018. Denne gang går studieturen til Reykjavik i Island.

Oplev Island
Der er 330.000 indbyggere i Island, men hvert år besøger mere end 1,8 millioner turister det smukke og barske land midt i Atlanterhavet. Den store krise fra 2008 er helt ovre, økonomien buldrer og fodboldlandsholdet er måske nordens bedste – men hvordan påvirker det byggeriet?

Vi har arrangeret en studietur, der tager jer med rundt til nogle af Islands nye ikoniske bygninger og større industrivirksomheder for at blive klogere. Samtidigt bliver I præsenteret for Islands unikke natur- og madoplevelser. 

Se det foreløbige program her. 

Vi skal bo på Radisson Blu Saga Hotel. Prisen er 6.495 kr. i enkeltværelse og 4.935 kr. i delt dobbeltværelse. Prisen er inklusiv tre overnatninger, morgenmad, fly, bagage, transport til og fra lufthavnen samt diverse skatter.

Ledsagere har også mulighed for at tilmelde sig den berømte og meget smukke Golden Circle rundtur fredag, prisen herfor er 1.375,- pr. person. Prisen inkluderer privat bus/guide, buffet frokost samt tax.

Tilmelding
Tilmeld dig allerede nu via e-mail til: jef@danskbyggeri.dk.

Deadline for tilmelding
Deadline er for tilmelding er onsdag den 14. februar.

(Priserne kan variere lidt afhængigt af tilmeldelses tidspunktet)