Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Børsen om Dansk Byggeindustri: Nyt navn og nyt fokus

Danske Byggematerialer bliver til Dansk Byggeindustri.

- Dansk Byggeri er organisation for byggeri, anlæg og industri, men både internt og eksternt har byggeri og anlæg fyldt mest. Det laves der om på nu med en fokuseret indsats målrettet medlemmer med en industriel produktion, som følge af branchefællesskabets nye strategi.

Det siger branchedirektør i Dansk Byggeindustri, Thomas Uhd, til Børsen i dag i anledning af, at Danske Byggematerialer pr. 1. januar 2018 skifter navn til Dansk Byggeindustri.

-
Branchefællesskabet får ikke alene nyt navn, vi skærper også, hvad branchefællesskabet står for. Det handler ikke bare om byggematerialer, det handler også om industriel produktion, lyder det fra Thomas Uhd i artiklen.

Branchedirektøren forklarer også, at når man snakker om industri, så handler det i høj grad om, hvordan man får mest for pengene, og hvordan man gør tingene mest effektivt.

Samlet byggeindustri
Navneændringen og den nye strategi er resultatet af en tæt dialog med en lang række medlemmer. Dermed er den samlede byggeindustri i Dansk Byggeri forankret et sted i Dansk Byggeindustri.

– Vi kommer til at sætte fokus på produktivitet og på den nye teknologi, som netop kan understøtte den her produktivitet, siger Thomas Uhd.

- Konkret vil vi i Dansk Byggeindustri sætte en række initiativer i gang, som kan hjælpe medlemmerne med at; øge produktiviteten, implementere ny teknologi og afklare fremtidige krav om bæredygtighed. Alt sammen højaktuelle emner, hvor medlemmerne har efterspurgt hjælp og inspiration, understreger konsulent for Dansk Byggeindustri, Frederik Waitz Søborg.

Læs hele Børsens artikel.