Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder 2018

  07-05-2018

  Stort set ingen rift om bæredygtige bygninger

  Håndværkere og entreprenører er klar til at bygge bæredygtige huse, men efterspørgslen er forsvindende lille. Kun fire procent af alle byggerier, der er i gang, er bæredygtige. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Byggeri.

  25-04-2018

  Tilmeld dig temadag og bliv klogere på bæredygtighed og byggematerialer

  Den 7. juni inviteres du til tema(halv)dag i Huset i Middelfart. Arrangementet er gratis (inkl. frokost) for medlemmer af Dansk Byggeindustri. Se programmet og tilmeld dig her.

  25-04-2018

  Ny primær kontaktperson ved henvendelser angående ansættelses- og arbejdsretlige forhold

  I februar valgte Ole Mattesen Christensen (tidligere konsulent i Dansk Byggeri), at søge nye udfordringer hos et af Dansk Byggeris medlemsvirksomheder. Derfor vil den fremadrettet primære kontaktperson, når henvendelsen drejer sig om ansættelses- og arbejdsretlige forhold for medarbejdere, der er ansat efter Industri- Træ- og Møbeloverenskomsten være Hans Henrik Kristensen.

  25-04-2018

  Flere kvinder vil være tømrere, snedkere og elektrikere - se tallene her

  Kvinder, der går efter en karriere i bygge- og anlægsbranchen, har traditionelt valgt at tage en maleruddannelse. Det er der stadig mange, der gør. Men de seneste fem år har flere og flere kvinder fået øjnene op for uddannelser som tømrer, snedker og elektriker. Se hvor mange kvinder der blandt andet vælger at uddanne sig som snedker her.

  25-04-2018

  Læs om branchefællesskabet bestyrelsesmedlem, der er valg ind i Dansk Byggeris bestyrelse

  Morten Lindholt var allerede et kendt ansigter i Dansk Byggeri, da han blev valgt ind som nyt medlemmer i Dansk Byggeris bestyrelse på det årlige repræsentantskabsmøde i Dansk Byggeri tirsdag den 24. april. Læs mere og se billeder fra Dansk Byggeris årsdag.

  25-04-2018

  Læs om den nye formand i branchefællesskabet Dansk Byggeindustri

  Branchefællesskabet Dansk Byggeindustri i Dansk Byggeri stiller skarpt på især produktivitet og får ny formand. Den nye formand er Martin Søgaard, der er medejer af Idealcombi A/S - en af Danmarks største vinduesproducenter - og han vil blandt andet sætte fokus på de nye teknologier.

  11-04-2018

  Arbejdsmiljøpris til Gardit for opfindelse der kan redde liv

  Gardit A/S, der er en del af C G Group A/S, vinder Arbejdsmiljøprisen 2018. Virksomheden har udviklet en sikkerhedsafbryder, der forhindrer dødsulykker og reducerer smerter og kramper i fingre og arme ved sandblæsning.

  28-03-2018

  Medlemsvirksomheden Komproment vinder byggeriets prestigefyldte Oscar

  Komproment Aps i Svenstrup syd for Aalborg modtog tirsdag den 13. marts den prestigefyldte miljøpris for deres serie af bæredygtige facade- og tagløsninger. Modtagelsen af prisen er bare én ud af to flotte priser, som virksomheden har modtaget inden for en måned.

  22-03-2018

  Se den nomineret medlemsvirksomhed til Arbejdsmiljøprisen 2018

  Gardit A/S, der er en del af C G Group A/S, er nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2018 i kategorien muskel- og skeletpåvirkninger. Virksomheden har løbende testet og forbedret en sikkerhedsafbryder til sandblæsningsudstyr, der kan forhindre dødsulykker.

  20-03-2018

  Kom til Ledernetværk om produktivitet i byggeindustrien

  Er du interesseret i videndeling om produktivitet? Vil du høre om andres erfaringer og dele dine egne? Har du brug for inspirerende oplæg om produktivitet? Så kom og vær med i Dansk Byggeindustris Ledernetværk om produktivitet.

  20-03-2018

  Få 50 procent rabat på kursustilbud

  Som medlem af Industrisektionen kan du få 50 procent rabat på et udvalg af Dansk Byggeris kursustilbud.

  27-02-2018

  Dansk virksomhed vinder prestigefuld europæisk pris

  Komproment i Svenstrup syd for Aalborg, der er medlem af branchefællesskabet Dansk Byggeindustri, vinder den prestigefulde europæiske pris SME Star Award for udvikling af innovative og bæredygtige facade- og tagelementer. I den anledning var Bendt Bendtsen og Søren Gade på besøg sammen med repræsentanter for branchefællesskabet Dansk Byggeindustri og Dansk Byggeri

  27-02-2018

  Bæredygtige byggematerialer udløser eksporteventyr

  Innovative, bæredygtige og energieffektive tag- og facadeelementer er ved at udvikle sig til en guldgrube for Komproment i Svenstrup syd for Aalborg. På bare tre år har start-up-virksomheden etableret salgsorganisationer i 13 lande. Forventningerne er at øge omsætningen til det tidobbelte i 2020. I dag udløste successen en prestigefuld europæisk pris, SME Star Award.

  27-02-2018

  BM Byggeindustri har hyret 50 medarbejdere efter omskoling

  I maj 2015 havde virksomheden BM Byggeindustri i Hobro, der er medlem af branchefællesskabet Dansk Byggeindustri, svært ved at skaffe ufaglært arbejdskraft. Siden har de hyret 50 medarbejdere, som alle har været igennem et otte ugers forløb med en skræddersyet uddannelse og virksomhedspraktik. Løsningen på arbejdskraftmanglen er blevet til på initiativ fra BM Byggeindustri i et samarbejde med Tech College i Aalborg og jobcentrene i kommunerne Mariagerfjord, Vesthimmerland og Rebild.

  27-02-2018

  Byggetekniske grænsehindringer i Norden?

  Har du oplevet problemer med krav til dit produkt i forbindelse med eksport til Norge, Sverige, Finland, Island, Grønland eller Færøerne, så hører vi gerne fra dig

  12-02-2018

  Eksporten af byggematerialer steg i 2017

  Byggeriets producenter eksporterede byggematerialer for knap tre milliarder kroner mere sidste år, men det reddede ikke den samlede byggeeksport.

  08-02-2018

  ”Det var super fedt…” – nykåret Danmarksmester i Skills

  Dansk Byggeindustris branchefællesskab var repræsenteret ved DM i Skills 2018 med snedkerfagene og alubyggerne, som hver især dystede om, at blive Danmarks bedste inden for deres fag. Også stenhuggerne var med som demonstrationsfag ved dette års danmarksmesterskab.

  25-01-2018

  Experimentarium vinder Aluminium Byggeprisen 2018

  Arkitekterne fra CEBRA vinder Aluminium Byggeprisen 2018 for innovativ og intelligent brug af aluminium ved den markante ombygning og udvidelse af Experimentarium i Hellerup ved København. Prisen, som Alufacadesektionen i Dansk Byggeri og Aluminium Danmark i Dansk Industri står bag, blev uddelt på Alufacadedagen i Vejle i dag.

  16-01-2018

  Fem bygninger nomineret til Aluminium Byggeprisen

  Fem bygninger er nomineret til Aluminiums Byggeprisen: To forskningsinstitutioner i Lyngby, DTU Fotonik og DTU Life Science & Bioengineering, to kulturbygninger, Experimentarium i København og DOKK1 Urban Mediaspace i Århus, samt Rambølls nye domicil i Esbjerg.

  03-01-2018

  Børsen om Dansk Byggeindustri: Nyt navn og nyt fokus

  Danske Byggematerialer bliver til Dansk Byggeindustri.